Kreč bijeli nokti su glavni trend sezone

Ako je sudeći prema Instagram profilima modnih blogerki širom svijeta bijeli lak je glavni trend ove sezone.

Moda i ljepota 22.07.2014 | 10:56
Kreč bijeli nokti su glavni trend sezone

Ne samo što se slaže sa svakim komadom odjeće ili aksesoarom, bijeli lak će naglasiti preplanulost i ten. Ne postoji bolja boja za naglašavanje preplanulosti od bijele. Bijeli neprozirni lak za nokte posljednjih je mjeseci zavladao crvenim tepihom.

Crackle, ombre, marble ili jednostavno lak u nekoj otkačenoj boji? Lakovi za nokte su u posljednjih nekoliko godina postali važniji čak i od cipela i torbica, dokaz trendovske osviještenosti te modnog ukusa. I dok se jedan dio žena odlučuje za jarke boje poput ružičaste, pastelne nijanse plave ili ljubičaste, dio žena ne odustaje od bijelog laka za nokte. Ovoga puta ne radi se o nježnim bijelim nijansama za prirodan look nego o kreč bijeloj boji.

Nova bijela je neprozirna i pomalo mat te na noktima podsjeća na korektor. Nose je Cassie, Rihanna i Zooey Deschanel, svaka na svoj način. Usprkos tome, treba imati na umu da su ovakve nijanse izrazito teške za nošenje, upravo zbog spomenutog "korektor" efekta. Mat bijela boja nije pretjerano privlačna, a jednom kada se krene guliti ostavlja ružniji utisak nego ijedna druga.

Ako vam je ova nijansa bijele ipak malo "previše bijela" možete odabrati i neku nježniju bijelu nijansu koja neće djelovati ovako nametljivo. Tada lak trebate nanijeti u nekoliko slojeva, da savršeno prikriva nokat, ali zahvaljujući minimalnoj dozi bež pigmenta, neće upadati u oči kao trendi bijela nijansa.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dara

22.07.2014 09:10

Pa sve sto je trend ne mora značiti da je lijepo. Ovo je nap. užas !

ODGOVORITE