Igrači Zvezde: Terziću, gde su naše pare?!

Igrači crveno-belih iskoristili prisustvo čelnika kluba u Belgiji da ga priupitaju za novac koji im se duguje. Nezadoljni napustili sastanak.

Fudbal 21.07.2014 | 13:37
Igrači Zvezde: Terziću, gde su naše pare?!

Novi trener Nenad Lalatović, poput svojih prethodnika na klupi Crvene zvezde Slaviše Stojanovića, Rikarda Sa Pinta, Aleksandra Jankovića i Roberta Prosinečkog moraće da računa na igrače koji, nažalost, neće biti u potpunosti fokusirani na treninge i teren. Razlog je loša finansijska situacija.
Prvotimci Zvezde iskoristili su prisustvo ključnog čoveka kluba Zvezdana Terzića turneji u Belgiji da organizuju sastanak i raspitaju se kad mogu da očekuju uplate i kakav je finansijski plan uprave za budućnost.

Kako prenosi "Sportski žurnal" odgovori im se baš i nisu svideli, pa su se u Srbiju vratili bez idilične atmosfere.

Čelnici Zvezde moraće da pronađu rešenje za velike finansijske probleme, ali kako stvari trenutno stoje povoljan ishod za igrače se ne nazire u skorije vreme.

Naime, crveno-belima preti da ostanu bez licence za takmičenje u Superligi i samo ih novac može spasiti, a uz to moraju da regulišu i obaveze koje ih dele od dozvole za registrovanje letnjih pojačanja. kada se sve sabere, reč je o milionskoj sumi.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vele

21.07.2014 19:23

Otkud Terzić da riješava probleme u velikom klubu kakva je Crvena Zvezda.Pa taj ne može donijeti invEsticije.Sjećate se da je bio u bjekstvu godinu dana u SAD

ODGOVORITE