Narod neće “SNSD-ove pomije”! (VIDEO)

Ratni vojni invalidi iz Zvornika ogorčeni su izjavom predsjednika Mladih SNSD-a Dušana Petrovića, da se ostaci hrane iz restorana i prodavnica daju socijalno ugroženim osobama. Poručili su da očekuju izvinjenje za ovaj sramotni prijedlog, jer ratni vojni invalidi ne jedu pomije.

Republika Srpska 25.04.2012 | 09:38
Narod neće “SNSD-ove pomije”! (VIDEO)

“Umjesto da funkcioneri SNSD i članovi ove partije, ako već žele da pomognu socijalno najugoženijem stanovništu, među kojima su nažalost i  ratni-vojni invalidi, naročito oni od 7 do 10 kategorije, osnuju neki fond u koji će usmjeriti svoja sredstva za ove namjene, oni predlažu da nam se daju pomije, jer mi to ostatake hrane tako zovemo i to doživljavamo kao svijevrsnu uvredu”, poručuje Dragislav Mijanović predsjednik Udruženja RVI, Zvornik.

Ratni vojni invalidi Zvornika očekuju od predsjednika Mladih SNSD, inače njihovog sugrađanina Dušana Petrovića izvinjenje za ovaj sramotan prijedlog, koji vrijeđa dostojanstvo onih koji su se borili za RS, a ako do toga ne dođe uputiće protesno pismo predsjedniku ove partije Miloradu Dodiku, kako bi mu skrenuli pažnju da je ponižavajuće to što njegovi omladinci nude gladnom narodu.

(BN TV)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

borac RS

23.04.2014 21:41

a sta ste vi to ocekivali od snsd-a zar nisu veterane proglasili drzavnim neprijateljima a oni sebe smatraju drzavom stripimo se do oktobra

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

24.04.2014 00:11

Neka mu tata jede pomije, ovaj je mali je bezobrazniji duplo od baje. Treba mu izvući uši kao magarcu.To bi bila za njega najblaža pedogaška mjera pa ako to ne upali onda ići dalje. Sa ovakvim banitima ne treba razgovarati jer nema efekta. Što se izvinjenja tiče izvinuo se Vasić pa opet isto. Sve bih ja to protjerao. Da je to neko kod nas izjavio ne bi smio izaći u grad bez policije.

ODGOVORITE
Name

perun

24.04.2014 17:31

Sve bi to bilo dobro da vi tzv. ratni veterani niste politički obojeni. Da ste vi kako kažete "gladni" objeručke bi prihvatali pomoć bilo koje vrste.

ODGOVORITE