Da li ste isprobali novi Twitter?

Novi izgled Twitter društvene mreže dostupan je od 22. aprila svima.

 

Informacione tehnologije 25.04.2012 | 09:38
Da li ste isprobali novi Twitter?

Nedavno je izgled veb Twittera značajno izmenjen i mnogi tvrde da sada podseća na novi Facebook dizajn. Tab, odnosno kartica "Me" (Twitter još uvek nije dostupan na srpskom jeziku) nudi više informacija, pregledniji sadržaj, veće slike profila i zaglavlja i novi raspored sadržaja.

Fotografije i objavljena multimedija ostali su na levom delu strane, uz detaljne informacije o vlasniku profila, dok su sa desne "trending" sadržaji i preporuke koga bismo mogli da pratimo na osnovu našeg profila i tvitova. Takođe, iznad "lajne" - prostora u kojem se objavljuju tvitovi, kako ga popularno zovu tviteraši - nalaze se brojke: Koliko ljudi pratimo, koliko nas prati, koliko smo puta lupili zvezdicu, koliko multimedijalnih datoteka smo objavili, koliko tvitova je objavljeno i druge, koje se mogu dobiti klikom na "More".

Twitter za sada nudi mogućnost da izaberete da li ćete koristiti stari Twitter dizajn ili ćete preći na novi. Ukoliko se odlučite za ovo drugo u prvih pola sata korišćenja Twitter će vas putem iskačućih uputstava sprovesti kroz najvažnije novitete i pomoći vam da se uhodate i naviknete na novi dizajn.

 



 

Komentari / 0

Ostavite komentar