Teška nesreća kod Šapca, četvoro mrtvih

U vozilu "audi Q7" italijanskih registarskih oznaka, koji se nakon sletanja s puta u selu Tabanoviću prevrnuo na krov, bilo je ukupno šest osoba iz susednog Mačvanskog Pričinovića.

 

Srbija 25.04.2012 | 09:38
Teška nesreća kod Šapca, četvoro mrtvih

Na licu mesta poginulo je troje ljudi, uključujući i vozača, dok je jedna osoba podlegla povredama sat kasnije u Urgentnom centru u Šapcu.

Dva putnika, D. M. (25) i D. J. (50), sa teškim povredama prevezena su u Beograd, a nezvanično saznajemo da je u automobilu bila i jedna trudnica.

"Pričaju da su krenuli u Šabac u bolnicu, pošto je drugar njegov dobio sina, krenuli i eto - nije ni dočekao da vidi sina, tragedija", kaže očevidac Dejan Pavlović.

Do nesreće je došlo kada je vozač "audija" S. J. (29) izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza, udario u betonski ispust, prevrnuo se, a potom udario u ogradu, navodi policija.

U nesreći su pored vozača stradali i A. M. (28), S. M. (22) i M. P. (20), dodaje se u saopštenju policije.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, nezvanično i alkohol, jer drugih učesnika u saobraćaju nije bilo.

Uviđaj mesta saobraćajne nesreće izvršio je zamenik Osnovnog javnog tužioca u Šapcu u prisustvu pripadnika saobraćajne policije.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar